2009. november 8., vasárnap

Magyarkodó Balogh Artúr

Balogh Artúr államalapító magyarnak vallja magát, ezáltal az összes nomád ,aki a magyarok hazájában él és szaporodik a magyar nemzet terhére, az mind magyar. Egytlen pozitív dolog van blogjaiban, nevezetesen az, hogy elismeri idézem" létezik cigány bűnözés" , ezen felül talán csak egy pozitív elem van még ,ami a javára írható,hogy megtanult írni ,olvasni, de minek,ha ilyen blogokat ír, amilyet.


Balog Artúr fizetett provokatőr, hecceli és fenyegeti a magyarokat,sőt előrevetíti, hogy lesz nagyobb baj is ebben az országban, tehát már valamit tud, amit mi magyarok is tudunk,csak Balogh Artúr nem tudja.


Igen lesz,erre garancia az a kultúra, ami kilóg a száján,mint a kapanyél.


A magyar nép történetét ismeri, azt mondja,hogy jobban mint akárki.


Kétlem, mert akkor annyi zagyvaságot nem írna össze,annnyi vérlázító uszítást nem követne el, mint amit elkövet.


Biztos , hogy ha bekövetkezik egy rendszerváltás, elég nagy bajba fog kerülni.


Egyébbként az egész magyar nép nácizása,lesertézesése , egyáltalán állattá nyílvánítása nem ismerős számára,hogy honnan ered, nomád MARIMÉ -jükből ered. Az ÁRJA nemzet ideát nem tudja, hogy honnan ered, ha egy kicsit a saját fajtája történelmét is tanulmányozná,akkor tudná.


Az árja nemzet , árja faj, élettér elméletet nem Hitler találta ki, nem írnám le,ha nem tudnám, hogy kik találták ki.


S történelmi példa van rá,hogy két árja faj egy hazában nem tud megmaradni olyan éles az ellentétük egymással.De azért nem olyan erős az, mert különben üzletet és házasságokat sem kötnének egymással. mint az Balogh Artúr felmenői között megvalósúlt a gyakorlatban.


Tisztelt Balogh Artúr. A Balog nevet is úgy loptad, mert őseid eredeti nevét már nem is tudod megnevezni, s de felkutatni sem, nem úgy mint sok magyar nagycsalád esetében ez megtörténhet, ha valaki belekezdene a kutatásba, mert ahhoz egy dolog kell ,idő és tudjuk azt,hogy az pénz, de azt is tudjuk, hogy pénzzel időt a boltban nem tudunk vásárolni.


Remélem tudja azt is , hogy a nomádok egymás közt miért nevezik a nem nomádokat PARASZT-nak, mert ha nem megsúgom, hogy mit takar.


Ennek függvényében a közhelyen tanúsított nomád magatartás, a megélhetési bűnözés, a "parasztok" ellen elkövetett gyilkosságok, s a véghezvitele brutalitása már érthetővé válik,ered onnan, hogy a paraszt fedőszó állatot jelent, tehát minden magyar állatt.


A gádzsó is rosszul tudja a Balogh Artúr, mert az is azt jelenti a viselkedés kultúrájuk alapján, hogy nem ember, hanem állat.Tehát állat minden más náció, amiben benne van a náci szó, amelyet oly előszerettel használ a magyarok megnevezésénél.Ezt sem tudja,hogy honnan ered.


Pedig ha olyan nagy történész, akkor tudnia kellene.


Nem tudja a szerencsétlen, hogy a nácizmus és a rasszizmus eredete a nomádok találmánya.


Amikor őshazájukból Észak -Izrelből elindúltak vándorútra, akko r még izraelitáknak vallották magukat, majd hovatartozás tudatukat megtagadva roma= ember kezdték nevezni magukat.


Ezzel nem is lett volna baj, ha az emberek többi nemzetiségét nem illették volna a gádzsó szóval, amely a valóságban mindenkitől megkülönböztette a romákat és ez is nem embert jelent , amelyből egyenesen következik, hogy a nem ember az egyenlő az állattal, amelyet meg lehet lopni,meg lehet ölni, el kell pusztítani, amije van el kell venni tőle, le lehet nácizni,sertésezni jogkövetkezmények nélkül.


Nos ez az igazi árja gondolkodás,ez az igazi rasszizmus,ez az igazi nácizmus.


A magyar nem vall és nem vallott ilyen nézeteket soha.Tehát Balogh Artúr magyarkodása sértés a magyar népre és a magyar nemzetre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése